Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Producenci

Krem z orzechów laskowych BIO

Krem z orzechów laskowych BIO
Krem z orzechów laskowych BIO

Nocciolata to organiczny spread kakao i orzechów laskowych, wykonany ze starannie wyselekcjonowanych składników. Dzięki wysokiej jakości surowcom i delikatnemu przetwarzaniu Nocciolata jest pyszną, kremową ucztą. Po latach badań stworzyliśmy harmonijną, zrównoważoną recepturę smaku i tekstury, która obejmuje orzechy laskowe Tonda Romana, najwyższej jakości masło kakaowe, cukier trzcinowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłoczony na zimno olej słonecznikowy, lecytynę sojową oraz naturalny ekstrakt waniliowy z burbonu. Nocciolata nie zawiera oleju palmowego. 

skład:

masło kakaowe, cukier trzcinowy, odłuszczone mleko w proszku, olej słonecznikowy, lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy z burbonu.

waga : 270g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 34,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Cantucci Tozzetti czekoladowe

Cantucci Tozzetti czekoladowe
Cantucci Tozzetti czekoladowe

Toskania na talerzu

Cantucci czekoladowe z migdałami. Oryginalne włoskie ciasteczka z migdałami. Przepyszne, aromatyczne wypiekane w małej toskańskiej piekarni Panificio Catullo. Tylko z naturalnych składników, bez polepszaczy, sztucznych konserwantów i barwników. Doskonały deser w parze z espresso jak i lampką deserowego wina Vin Santo Toscano.

SKŁADNIKI

migdały, masło, jaja, miód, drożdże, wodorowęglan amonowy, sól waniliowa, mąka z pszenicy miękkiej 00, cukier, czekolda

OPAKOWANIE:

200 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 24,90 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Mąka pszenna "00" na pizze

Mąka pszenna "00" na pizze
Mąka pszenna "00" na pizze

Mąka włoska idealna  na pizzę. 

Rodzaj mąki otrzymywany z mielenia włoskich, miękkich ziaren. 

Waga : 100 g 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 10,90 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser Pecorino alla noce

Ser Pecorino  alla noce
Ser Pecorino alla noce

Ser „PECORINO ALLA NOCE”
Wykonane ze świeżego pasteryzowanego mleka owczego, naturalnej podpuszczki, wybranych enzymów mlecznych i soli Volterra.
Do twarogu dodaje się dużą liczbę orzechów włoskich.
Świeży ser o bardzo wyraźnym smaku i zapachu świeżych orzechów włoskich.

Doskonały do wędlin lub świeżych owoców, takich jak gruszki, winogrona lub figi.

Waga 200g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 34,20 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser kozi SCORZABIONDA

Ser kozi SCORZABIONDA
Ser kozi SCORZABIONDA

Ser SCORZABIONDA
Produkowane wyłącznie ze świeżego pasteryzowanego mleka koziego z farmy Volterra, naturalnej podpuszczki, wybranych enzymów mlecznych i soli Volterra. Jest to bardzo pachnący, pół dojrzały dojrzały biały ser o kruchej strukturze i asertywnym smaku.

Pyszny  z lampką białego wina musującego. Znakomity również z musztardą dyniową lub figową lub z miodem akacjowym.

Waga 200 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,80 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser Vento d’estate

Ser Vento d’estate
Ser Vento d’estate

Ser Vento d'estate powstaje z pasteryzowanego krowiego mleka. Dojrzewa w dębowych beczkach z sianem.

Jego charakterystyczny smak siana i ziół przywołuje wspomnienia z dzieciństwa . 

Waga 200 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 34,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser Parmigiano Reggiano

Ser Parmigiano Reggiano
Ser Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano jest produkowany wyłącznie w prowincjach Parma, Reggio Emilia, Modena, Bolonii na lewo od rzeki Reno i Mantui na prawo od rzeki Po: to miejsce, w którym hodowane są bydła hodowane lokalnie paszy. Karmienie bydła jest zgodne z normami ścisłej specyfikacji, która zakazuje stosowania kiszonki, pasz fermentowanych i mąki zwierzęcej.

Parmigiano Reggiano  to ser twardy wytwarzany z mleka krów.

Dojrzały ser ma drobnoziarnistą, lekko łuskowatą strukturę i charakteryzuje się delikatnym, korzennym aromatem.

 Jego produkcja jest kontrolowana przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano.

Waga 200 g 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 33,80 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser Grana Padano

Ser Grana Padano
Ser Grana Padano

Grana Padano  półtłusty ser tworzony z mleka krowiego. To jest kategoryzowany do serów dojrzewających, twardych oraz podpuszczkowych. Ser posiadający   znak jakości DOP (Denominazione di Origine Protetta). Czas dojrzewania ser trwa od 9 do 36 miesięcy. 

Grana Padano idealnie pasuje do makaronów w wersji startej lub w całości, dodaje się go również do zup, pizzy i oczywiście deski serów z lampką wina. 

Waga 200 g.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 26,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość

Ser Pecorino al pistacchio

Ser Pecorino al pistacchio
Ser Pecorino al pistacchio

Wykonane ze świeżego pasteryzowanego mleka owczego, naturalnej podpuszczki, wybranych enzymów mlecznych i soli Volterra.

Pistacje nadają temu świeżemu serowi szczególny smak.

Waga 200 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 33,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl