Makaron Tagliolini z pomidorami i zarodkami pszenicy
Opis
Ciasto na te wspaniałe Tagliolini zostało wzbogacone pomidorami, aby nadać im smak i wyjątkowy aromat. Wystarczy doprawić ten makaron oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, najlepiej toskańską i odrobiną bazylii, aby uzyskać bogaty smak.
Dzięki zarodkom ziaren pszenicy zachowuje składniki odżywcze, witaminę A, D i E oraz białko roślinne. Idealnie pasuje do dań z oliwą, czosnkiem, papryczką chilli, mięsem i sosami.
Fabryka makaronu Morelli została założona w 1860 roku i jest rodzinnym przedsiębiorstwem, a piąta generacja rodziny Morelli, rodzeństwo Lucia, Antonio i Marco, nadal prowadzą firmę, zachowując swoje tradycje. Produkują szeroką gamę specjalności, używając tradycyjnych technik rzemieślniczych, wolnych od konserwantów i barwników. Rezultatem jest naprawdę zdrowy makaron o cudownie bogatym smaku i pełnej konsystencji.
Makaron Morelli jest uważany za najwyższej jakości, ponieważ wybierają najlepszą mąkę z pszenicy durum, która jest przetwarzana zgodnie z profesjonalną techniką rzemieślniczą.
Waga:
250 g
