Makaron penne integrali
Opis
Penne Integrale firmy Pastificio Morelli to format krótkiego makaronu z całej pszenicy durum.
Pyszne, dające możliwość użycia różnych sosów do makaronu, odpowiedni do wielu różnych rodzajów kuchni. Smaczny i oryginalny odpowiedni dla tych, którzy chcą utrzymać linię, nie rezygnując z przyjemności dobrego makaronu.
SKŁADNIKI:
pszenica durum pełnoziarnista, woda. Może zawierać śladowe ilości jajek, ryb i mięczaków.
Wartość odżywcza w 100g produktu: energia 1465kJ/346kcal, tłuszcz 1,9g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,3g, węglowodany 65g, w tym cukry 3,5g, błonnik 9,3g, białko 12,5g, sól 0,01g.
Fabryka makaronu Morelli została założona w 1860 roku i jest rodzinnym przedsiębiorstwem, a piąta generacja rodziny Morelli, rodzeństwo Lucia, Antonio i Marco, nadal prowadzą firmę, zachowując swoje tradycje. Produkują szeroką gamę specjalności, używając tradycyjnych technik rzemieślniczych, wolnych od konserwantów i barwników. Rezultatem jest naprawdę zdrowy makaron o cudownie bogatym smaku i pełnej konsystencji.
Makaron Morelli jest uważany za najwyższej jakości, ponieważ wybierają najlepszą mąkę z pszenicy durum, która jest przetwarzana zgodnie z profesjonalną techniką rzemieślniczą.
